✨حمایت دانشگاه آزاد شاهرود از تولید محصولات فناورانه

🔹ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از وجود یک مرکز رشد اقماری زیر نظر پارک علم و فناوری استان سمنان و یک مرکز رشد مستقل در این دانشگاه خبر داد.

#خبرگزاری ایسنا
📆 تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۶ مردادماه ۱۳۹۹

✨حمایت دانشگاه آزاد شاهرود از تولید محصولات فناورانه

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود جزو معدود واحدهای دانشگاهی است که دارای دو مرکز رشد است که یکی به صورت اقماری و تحت نظارت و مدیریت پارک علم و فناوری استان سمنان فعالیت می‌کند و دیگری مرکز رشد مستقلی با نام «مرکز رشد فناوری های نوین مهندسی پروفسور حسابی» است که امکان جذب شرکتهای فناور را بصورت مستقیم دارد.

🔹ابوالقاسمی فر خاطرنشان کرد: مرکز رشد پروفسور علی اکبر جلالی نخستین مرکز رشد این واحد دانشگاهی و به صورت اقماری است که در سال ۱۳۹۵ گشایش یافت و با توجه به اینکه تحت نظارت و مدیریت پارک علم و فناوری استان سمنان فعالیت می‌کند، امکان جذب مستقیم شرکت های فناور در آن وجود نداشت و این خلأ مسؤولین دانشگاه را بر آن داشت که با اقدام و تلاش مضاعف در سال ۹۸ مجوز مرکز رشد مستقلی را به نام «مرکز رشد فناوری های نوین مهندسی پروفسور حسابی» اخذ کرده و امکان جذب شرکت های فناور را به صورت مستقیم به دست آورند.

🔹وی با بیان اینکه مرکز رشد، موثرترین ارگان برای تبدیل علم به ثروت است، گفت: دانشگاه‌های نسل اول به آموزش می پرداختند، دانشگاه‌های نسل دوم بیشتر بر جنبه های پژوهشی تمرکز داشتند و دانشگاه‌های نسل سوم بر تولید علم تمرکز داشتند و اکنون باید دانشگاه ها به سمت دانشگاه‌های نسل چهارم که همان دانشگاه‌های کارآفرین هستند حرکت کنند.

🔹وی بابیان اینکه رسالت ما ایجاد کارآفرینی و حمایت از تولید محصولات فناورانه است تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با اخذ مجوز مراکز رشد با هدف تبدیل علم به ثروت و کارآفرینی رسماً به یک دانشگاه نسل چهارم تبدیل شده است.

🔹عضو هیأت علمی گروه معدن دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود اضافه کرد: عمده فعالیت های «مرکز رشد پرفسور حسابی» بر حمایت از شرکت های فناوری است که به دنبال نوآوری در مصالح معدنی و ساختمانی است از این رو با توجه به ظرفیت شهرستان شاهرود از طرح‌هایی که منجر به تولید مواد معدنی جدید یا مصالح ساختمانی نوین با خصوصیات و ‌تکنولوژی جدید شود، حمایت ویژه بعمل می‌آید.

🔹وی خاطرنشان کرد: این مرکز هم اکنون دارای ۴ هسته فناور است و طبق برنامه زمانبندی تا انتهای سال ۹۹ در نظر است که ۶ واحد و شرکت فناور جدید جذب شود.

🔹ابوالقاسمی فر نقش مرکز رشد جدید و مستقل “پروفسور حسابی" را کاستن از موانع و عوامل بازدارنده فعالیت های آغازین مؤسسات فناور نوپا دانست و اظهار کرد: این مراکز با پشتیبانی های لازم و ارائه خدمات اولیه، نقش مؤثری در پاگیری و بالندگی و افزایش ضریب موفقیت واحدهای فناور خواهند داشت.

🔹وی در مورد حمایت هایی که در مرکز رشد فناوری های نوین مهندسی پروفسور حسابی از شرکت ها و واحدهای فناور صورت می گیرد تصریح کرد: این مرکز با تأمین فضای اداری و کارگاهی و آزمایشگاهی و مشاوره علمی و نظارت اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و کارشناسان با تجربه، خدماتی نظیر فناوری اطلاعات و برگزاری دوره‌های آموزشی و نمایشگاه‌های تخصصی را به‌منظور استفاده از فن بازار و قانون حداکثر استفاده از توان فنی و مهندسی در راستای تولید را ارائه می کند. ...
🔗 لینک خبر کامل در خبرگزاری ایسنا👇🏻
🌐 isna.ir/news/99052618603

• چهارشنبه 29 مرداد 1399
0 نظر

جمعه 04 تير 1400 . 17:27 .